HRO прачка заптивки

NAK Sealing Technologies Corporation е производител, како и извозник на големо, со свои фабрики лоцирани во Taiwan. NAK дизајнира, тестира и произведува HRO прачка заптивки за оригинална опрема OEM и MRO, сопствени решенија за запечатување и уникатни барања. Ние сме специјализирани за постигнување конзистентни резултати во квалитетот, перформансите и трошоците.
Нашето основно знаење и технологија ги заменува традиционалните

HRO прачка заптивки

преку обезбедување на значителни подобрувања на перформансите по пристапни цени за OEM и MRO. Нашата мисија е да ги поддржиме клиентите во креирањето производи со додадена вредност за нивните сопствени пазари. Ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме Контактирајте не веднаш.
  • HRO прачка заптивки - HRO
HRO прачка заптивки
модел - HRO
Опис на производот
Заптивката за прачка HRO има два дела.Тој е дизајниран како два-начин заптивка за прачка.Тоа е тефлонски заптивка и О прстен комбинирани заедно.Тефлонски е многу низок-материјал за триење,и комбинирањето со прстенот О може да се користи за широк опсег на операции.HRO Rod Seal работи одлично за високите-брзо лизгање на хидраулични цилиндри.

Материјал
О прстен&даш;NBR,ФКМ
Прстен за триење&даш;Тефлонски

Предности на производот
  • Според ISO 5597
  • Добар медиумски отпор
  • Низок отпор на триење
  • Широк опсег на работна температура во зависност од О-Материјал за прстен
  • Многу добра статичка и динамична затегнатост
  • Високо-брзина на лизгање

Апликација
Земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови и платформи за товарење

Работни услови
Медиуми Минерални масла Минерални масла
Материјал NBR ФКМ
Притисок ≦35 Mpa ≦35 Mpa
Брзина ≦1.5 м/с ≦1.5 м/с
Температурен опсег -40̊В, +100̊В -25̊В, +200̊В

Димензија на јазот
200 бар 250 бар 350 бар
0.6 мм 0.42 мм 0.25 мм

Површинска грубост
Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила
Ра 0.2~0.4&микро;м ≦1.6&микро;м ≦3.2&микро;м
Рз 0.8~1.6&микро;м ≦6.3&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
HRO
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
NAK Sealing Technologies Corporation
Купете го најдобриот водич на HRO прачка заптивки ->, треба да знаете за највисок квалитет на HRO прачка заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
UIP
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UIP е една-начин,У-обликувана заптивка на прачка со асиметричен дизајн што ја задржува нечистотијата за да ја заштити шипката.Внатрешниот дијаметар на заптивката има скратена усна што го зголемува крстот-пресечна површина.Оваа заптивка е и одлична динамична и статична заптивка.Може да издржи притисок до 40Mpa.  МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост АпликацијаЗемјата-машини за движење,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.27 мм 0.16 мм 0.06 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
Купете го најдобриот водич на HRO прачка заптивки ->, треба да знаете за највисок квалитет на HRO прачка заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
UIP2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UIP2 е една-начин,У-обликувана заптивка со прачка со асиметричен дизајн кој не само што има скратена усна на нејзиниот внатрешен дијаметар сличен на UIP,но доаѓа и со дополнителна заптивна усна на нејзиниот надворешен дијаметар.Втората заптивна усна обезбедува дополнителна заштита,спречување на прав и други загадувачи да влезат во предната заптивна усна.Ова помага да се заштити механизмот,и го продолжува работниот век на цилиндерот.Заптивката UIP2 Rod Seal најчесто се користи во градежништвото и заземјувањето-машини за движење. МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост Секундарната заптивна усна обезбедува дополнителна заштита од навлегување на честички од нечистотија АпликацијаЗемјата-машини за движење,градежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.25 мм 0.15 мм 0.08 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
Купете го најдобриот водич на HRO прачка заптивки ->, треба да знаете за највисок квалитет на HRO прачка заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
UNP2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UNP2 е една-начин,У-заптивката со шипки во облик има две симетрични запечатувачки усни.Тие се дизајнирани да ги вклопат малите жлебови во хидрауличните цилиндри со ограничен простор.Втората заптивна усна обезбедува дополнителна заштита,спречување на прав и други загадувачи да влезат во предната заптивна усна.Ова помага да се заштити механизмот,и го продолжува работниот век на цилиндерот.Заптивката за шипки UNP2 добро функционира при поставки со помал притисок.Овој вид на заптивка е совршен за вилушка-лифтови,машини за вбризгување,земјоделска опрема,и така натаму. МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост Секундарната заптивна усна обезбедува дополнителна заштита од навлегување на честички од нечистотија Поставете мали жлебови висини Добри перформанси на запечатување дури и при помали притисоци АпликацијаГрадежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.25 мм 0.15 мм 0.08 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
Купете го најдобриот водич на HRO прачка заптивки ->, треба да знаете за највисок квалитет на HRO прачка заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
UIB3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотUIB3 Rod Seal е заптивка која има два дела.Постои примарен и секундарен прстен.Секундарниот прстен обезбедува дополнително амортизирање и назад-нагоре потпора поради притисоците од клиповите.Примарниот прстен е заптивка од PU и секундарниот грб-горниот прстен е најлон.Усна со внатрешен дијаметар(на примарниот прстен)е дизајниран со мали празнини кои го намалуваат задниот притисок,и спречи акумулација на притисок во внатрешноста на заптивката.Овој дизајн го штити заптивката за да може да продолжи да го штити цилиндерот.Сетот UIB3 Rod Seal секогаш се користи во системот за заптивање во комбинација со U-обликувана заптивка на прачка(д.е.UIP). МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Многу добра статичка и динамична затегнатост Спречете акумулација на притисок помеѓу примарната и секундарната заптивка Заштита од истиснување преку секундарен запечатувачки прстен АпликацијаЗемјата-машини за движење,градежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦50 Mpa Брзина ≦1 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 350 бар 420 бар 500 бар 0.4 мм 0.2 мм 0.125 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м