Хидраулични заптивки, кои се користат во хидрауличните цилиндри, се од суштинско значење за функционирањето на цилиндерот бидејќи помагаат да се одржи притисокот на течноста неопходен за да се олесни взаемното движење на клипната шипка. Хидрауличните цилиндри се наоѓаат во машински алати, земјоделски машини, градежни машини, опрема за ракување итн.

NAK нуди хидраулични клипни заптивки, хидраулични заптивки на прачки, хидраулични заптивки за бришачи, тампон заптивки, абење прстени итн. за хидрауличниот цилиндар.
 • Хидрауличните заптивки на шипки спречуваат истекување на течноста од јазот помеѓу клипната шипка и цилиндерот.
 • Хидрауличните заптивки на клипот спречуваат внатрешно истекување помеѓу клипот и цилиндерот.
 • Хидрауличните заптивки на бришачите спречуваат нечистотија, туѓи материи, остатоци, влага и нечистотии да навлезат во хидрауличниот цилиндар кога шипката ќе се повлече во цилиндерот.
 • NAK нуди комплетен асортиман на

  Хидраулични заптивки

  за линеарни и статични хидраулични апликации. Преку темелна комуникација, одвојуваме време да ги разбереме потребите на нашите клиенти во секоја област, вклучително и избор на пломби, дизајн, тестирање, инсталација на заптивки и оптимизација на перформансите на пломбите. Ние работиме заедно со нашите клиенти за да помогнеме во подобрување на перформансите и вредноста на производите на клиентите.

  Хидраулични заптивки

  NAK Sealing Technologies Corporation
  За да го пронајдете и купувате најдоброто Хидраулични заптивки, треба да знаете за највисок квалитет на Хидраулични заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
  Hydraulic Piston Seal
  none
  999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
  90out of 100based on 100user ratings
  Постојат два главни типа на хидраулични клипни заптивки:сингл-глума и двојна-глума.И двете пломби се достапни во NAK’s опсег.Овие заптивки се монтираат на клипот и се запечатуваат на отворот на цилиндерот.Ова овозможува да се зголеми притисокот на едната страна од клипот,правејќи ја шипката да се прошири или повлече врз основа на притисокот на течноста.NAK има широк опсег на стандардни хидраулични клипни заптивки.NAK исто така може да дизајнира и развие прилагодени пломби врз основа на клиенти’посебни барања.
  NAK Sealing Technologies Corporation
  За да го пронајдете и купувате најдоброто Хидраулични заптивки, треба да знаете за највисок квалитет на Хидраулични заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
  Hydraulic Rod Seals
  none
  999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
  90out of 100based on 100user ratings
  Постојат два главни типа на хидраулични заптивки на прачки:композитни заптивки,и ти-заптивки за чаши.Хидрауличните заптивки на прачки го спречуваат истекувањето на течноста од цилиндерот за да се одржи притисокот на течноста неопходен за да се олесни движењето на клипот.Шипката има тампон заптивка што го поддржува заптивката на шипката и го спречува истекувањето под пулсирачкиот шил-притисок за време на тешки-полнење на хидрауличниот цилиндар.
  NAK Sealing Technologies Corporation
  За да го пронајдете и купувате најдоброто Хидраулични заптивки, треба да знаете за највисок квалитет на Хидраулични заптивки производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
  Hydraulic Wiper Seals
  none
  999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
  90out of 100based on 100user ratings
  Постојат два главни типа на хидраулични заптивки за бришачи:отворени,и прилепува-во.NAK ги нуди двата типа.Овие заптивки се инсталирани на надворешниот раб на клипната шипка на хидрауличниот цилиндар.Тие чуваат нечистотија,странска материја,остатоци,влага,и загадувачи од влегување во хидрауличниот цилиндар кога шипката се повлекува во цилиндерот.НАК’Тимот за истражување и развој има повеќе од 45 години искуство во изработка на хидраулични заптивки за бришачи со ниски-својства на триење и висока отпорност на абење.