Постојат два главни типа на Заптивки со прачка:композитни заптивки и пломби со чаши. И двете пломби се достапни во опсегот на NAK. Заптивки со прачка спречи истекување на течноста од цилиндерот за да се одржи притисокот на течноста неопходен за да се олесни движењето на клипот. Прачката има тампон заптивка што го поддржува Заптивки со прачка и спречува истекување под пулсирачки шилест притисок при големо оптоварување на хидрауличниот цилиндар.
NAK има широк опсег на стандардни хидраулични

Заптивки со прачка

. NAK исто така може да дизајнира и развие прилагодени пломби врз основа на посебните барања на клиентите. Со обезбедување на висок квалитет Заптивки со прачка, услуги и навремена испорака, NAK им овозможува на своите домашни и странски клиенти доследни искуства за купување. Доколку сте заинтересирани за некој од нашите производи за фоки или сакате да дознаете повеќе за нашите услуги за дизајн, ве молиме не двоумете се да Контактирајте не

Заптивки со прачка

NAK Sealing Technologies Corporation
За да го пронајдете и купувате најдоброто Заптивки со прачка, треба да знаете за највисок квалитет на Заптивки со прачка производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
UIP
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UIP е една-начин,У-обликувана заптивка на прачка со асиметричен дизајн што ја задржува нечистотијата за да ја заштити шипката.Внатрешниот дијаметар на заптивката има скратена усна што го зголемува крстот-пресечна површина.Оваа заптивка е и одлична динамична и статична заптивка.Може да издржи притисок до 40Mpa.  МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост АпликацијаЗемјата-машини за движење,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.27 мм 0.16 мм 0.06 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
За да го пронајдете и купувате најдоброто Заптивки со прачка, треба да знаете за највисок квалитет на Заптивки со прачка производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
UIP2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UIP2 е една-начин,У-обликувана заптивка со прачка со асиметричен дизајн кој не само што има скратена усна на нејзиниот внатрешен дијаметар сличен на UIP,но доаѓа и со дополнителна заптивна усна на нејзиниот надворешен дијаметар.Втората заптивна усна обезбедува дополнителна заштита,спречување на прав и други загадувачи да влезат во предната заптивна усна.Ова помага да се заштити механизмот,и го продолжува работниот век на цилиндерот.Заптивката UIP2 Rod Seal најчесто се користи во градежништвото и заземјувањето-машини за движење. МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост Секундарната заптивна усна обезбедува дополнителна заштита од навлегување на честички од нечистотија АпликацијаЗемјата-машини за движење,градежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.25 мм 0.15 мм 0.08 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
За да го пронајдете и купувате најдоброто Заптивки со прачка, треба да знаете за највисок квалитет на Заптивки со прачка производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
UNP2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка UNP2 е една-начин,У-заптивката со шипки во облик има две симетрични запечатувачки усни.Тие се дизајнирани да ги вклопат малите жлебови во хидрауличните цилиндри со ограничен простор.Втората заптивна усна обезбедува дополнителна заштита,спречување на прав и други загадувачи да влезат во предната заптивна усна.Ова помага да се заштити механизмот,и го продолжува работниот век на цилиндерот.Заптивката за шипки UNP2 добро функционира при поставки со помал притисок.Овој вид на заптивка е совршен за вилушка-лифтови,машини за вбризгување,земјоделска опрема,и така натаму. МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Широк опсег на работна температура Многу добра статичка и динамична затегнатост Секундарната заптивна усна обезбедува дополнителна заштита од навлегување на честички од нечистотија Поставете мали жлебови висини Добри перформанси на запечатување дури и при помали притисоци АпликацијаГрадежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦40 Mpa Брзина ≦0.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 140 бар 210 бар 350 бар 0.25 мм 0.15 мм 0.08 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
За да го пронајдете и купувате најдоброто Заптивки со прачка, треба да знаете за највисок квалитет на Заптивки со прачка производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
UIB3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотUIB3 Rod Seal е заптивка која има два дела.Постои примарен и секундарен прстен.Секундарниот прстен обезбедува дополнително амортизирање и назад-нагоре потпора поради притисоците од клиповите.Примарниот прстен е заптивка од PU и секундарниот грб-горниот прстен е најлон.Усна со внатрешен дијаметар(на примарниот прстен)е дизајниран со мали празнини кои го намалуваат задниот притисок,и спречи акумулација на притисок во внатрешноста на заптивката.Овој дизајн го штити заптивката за да може да продолжи да го штити цилиндерот.Сетот UIB3 Rod Seal секогаш се користи во системот за заптивање во комбинација со U-обликувана заптивка на прачка(д.е.UIP). МатеријалПолиуретан Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Одлична отпорност на абење Многу добра статичка и динамична затегнатост Спречете акумулација на притисок помеѓу примарната и секундарната заптивка Заштита од истиснување преку секундарен запечатувачки прстен АпликацијаЗемјата-машини за движење,градежни машини,земјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови,платформи за полнење и стандардни цилиндри. Работни услови Медиуми Минерални масла Притисок ≦50 Mpa Брзина ≦1 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В Димензија на јазот 350 бар 420 бар 500 бар 0.4 мм 0.2 мм 0.125 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦0.8&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦3.2&микро;м ≦12.5&микро;м
NAK Sealing Technologies Corporation
За да го пронајдете и купувате најдоброто Заптивки со прачка, треба да знаете за највисок квалитет на Заптивки со прачка производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика
HRO
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Опис на производотЗаптивката за прачка HRO има два дела.Тој е дизајниран како два-начин заптивка за прачка.Тоа е тефлонски заптивка и О прстен комбинирани заедно.Тефлонски е многу низок-материјал за триење,и комбинирањето со прстенот О може да се користи за широк опсег на операции.HRO Rod Seal работи одлично за високите-брзо лизгање на хидраулични цилиндри. МатеријалО прстен&даш;NBR,ФКМПрстен за триење&даш;Тефлонски Предности на производот Според ISO 5597 Добар медиумски отпор Низок отпор на триење Широк опсег на работна температура во зависност од О-Материјал за прстен Многу добра статичка и динамична затегнатост Високо-брзина на лизгање АпликацијаЗемјоделска опрема,машини за вбризгување,вилушка-лифтови и платформи за товарење Работни услови Медиуми Минерални масла Минерални масла Материјал NBR ФКМ Притисок ≦35 Mpa ≦35 Mpa Брзина ≦1.5 м/с ≦1.5 м/с Температурен опсег -40̊В, +100̊В -25̊В, +200̊В Димензија на јазот 200 бар 250 бар 350 бар 0.6 мм 0.42 мм 0.25 мм Површинска грубост Лизгачка површина Основа за жлеб Бледови крила Ра 0.2~0.4&микро;м ≦1.6&микро;м ≦3.2&микро;м Рз 0.8~1.6&микро;м ≦6.3&микро;м ≦12.5&микро;м